Chat


ShoutMix chat widget

Vizipipások blogja

Bemutatok különféle dohányokat, vizipipákat ,hogy aki most akar belekezdeni eme nagyszerű időtöltésbe tudja mit ajánlott kipróbálni.

NÉP Számláló

free counters

Friss topikok

  • Túrós (törölt): Áh ez borzasztó. Nemtom hogy miért vannak odáig az Waháért eddig bármit próbáltam tőle borzalmas v... (2011.01.14. 14:18) Al Waha - Kókusz
  • Je m'appelle Théo: talán a Ladánybenye ami hasonlít a stílusomra...a többi kevésbé :D (2010.05.31. 18:27) Itt a tavasz szolaljon szívböl a zene!
  • coderror: léccives legyen új bejegyzés (2010.04.18. 17:55) Password [Hack]
  • --=Sunazo=--: nekem nincs a haveromnak volt :D (2009.12.10. 16:50) Al Waha - Menta & Guava
  • --=Sunazo=--: neem énis berakom a tiédet amugy énis csináltam jatek videókat kenny95 néven futottam a kenny film... (2009.12.02. 20:10) Al Waha - Medvecukor Kicsitt máskép

Al Waha - Medvecukor Kicsitt máskép

--=Sunazo=-- 2009.11.28. 22:04

Bizonyára aki látogatja az oldalt olvasta a Al Waha - Medvecukros dohánytestemet.Nos aki nem nézzen utánna!Tegnap nálam voltak a haverok egy kis pokerpartyt csaptunk és, hogy jó vizipipáshoz híven nem hiányozhat az sem.Hát mivel ez a fenséges dohány volt az 1. amit kiprobáltam és ezért a top1 be van nállam és a haverok közt.Megtömtük de eszünkbe jutott hogy van jég.Na aszt azonnal a tartályba, de asztán gondoltuk rakjuknk bele tejet eddig oké de asztán ez tovább bonyolódott.Egy feles pálinkát bele!!Nah kicsit beteg kutyuléknak tünhet.De amint belekostoltunk az az érzés leirhatatlan.Krémes jéghideg füst és egy enyhe alkoholos beütés.Olyan íze volt mintha egy Karamellás alkoholos piát innék csak szívom.De eszt az érzés nem lehet leírni egyszerüen csodállatos.

Mielött irnátok hogy "tejet nem jó mert habzik és benne marad a csőben" a-a Van megoldás!! Ez nem aszt jelenti ,hogy kevés tejet bele.Énis azzal a problémával küszköttem hogy habzik de a beteg fejemmel kitaláltuk hogy a vékony cső(amin a víztartályba megy a füst)és a tartály száján lévő karcsú nyak közötti rész tömjük ki alufoliával!Elsőre nem sikerül,másodikrase,harmadikra javult de utánna ugy kitömtük,hogy a füst jött de a buborék ott maradt tiszta krémes íz egyszerüen nem győzöm hangsúlyozni.Télleg próbáljátok ki higyétek el csodálatos!!!!!!

Sziasztok

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://waterpipe.blog.hu/api/trackback/id/tr901559665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sajtos001 · http://sajt-games.blog.hu/ 2009.12.02. 17:26:54

húúú hát igen az midig baj amikor vizipipázáskor jobbnál jobb ötletek jönnek :D
mellesleg én láttam ilyen Heba filtert most azzal szoktam használni.

oh és egy kérdés: remélem nem baj hogy beraktam az oldaladat a linkblogba a blogomon :D

--=Sunazo=-- · http://waterpipe.blog.hu/ 2009.12.02. 20:10:03

neem énis berakom a tiédet amugy énis csináltam jatek videókat kenny95 néven futottam a kenny film studio volt a címe
süti beállítások módosítása