Chat


ShoutMix chat widget

Vizipipások blogja

Bemutatok különféle dohányokat, vizipipákat ,hogy aki most akar belekezdeni eme nagyszerű időtöltésbe tudja mit ajánlott kipróbálni.

NÉP Számláló

free counters

Friss topikok

  • Túrós (törölt): Áh ez borzasztó. Nemtom hogy miért vannak odáig az Waháért eddig bármit próbáltam tőle borzalmas v... (2011.01.14. 14:18) Al Waha - Kókusz
  • Je m'appelle Théo: talán a Ladánybenye ami hasonlít a stílusomra...a többi kevésbé :D (2010.05.31. 18:27) Itt a tavasz szolaljon szívböl a zene!
  • coderror: léccives legyen új bejegyzés (2010.04.18. 17:55) Password [Hack]
  • --=Sunazo=--: nekem nincs a haveromnak volt :D (2009.12.10. 16:50) Al Waha - Menta & Guava
  • --=Sunazo=--: neem énis berakom a tiédet amugy énis csináltam jatek videókat kenny95 néven futottam a kenny film... (2009.12.02. 20:10) Al Waha - Medvecukor Kicsitt máskép

Itt a tavasz szolaljon szívböl a zene!

--=Sunazo=-- 2010.04.25. 14:15

Sziasztok itt a tavasz jó az idő csicsregnek a madarak. Egy nagyon jó együttest szeretnék nektek bemutatni ami ehez az időhöz tökéletesen megfelel és nem csak az időhöz jó hanem a pipázáshoz is tökéletes. Kitaláltátok már meik zennei stílusról van szó? Ha nem akk segitek Reggae, Ragga. Gondolom mindenki ismeri Bob Marleyt ő volt a valaha volt legnagyobb reggae énekes R.I.P Bob. A reggae nek egyik kevésbé ismert ritmusos alfaja a Ragga gondolom nem sok Ragga előadót ismertek de egyet bisztosan akit ugyhívnak hogy Copy Con. Copy nagyon jól műveli a stílust ő "Jamaica magyar hagja". Magyar Reggae előadó rengeteg van de a legjobbak közül mutatok be párat: Ladánybene 27, Connections, Tigris

Ladánybene 27 (LB27)

Egy nagyon jó együtes a számaikra télleg el lehet lazulni és az embernek megjön a kedve egy pipát tömni.

 Connections

Nagyon jó szövegek jól megirt dalok jellemzik élvezet halgatni érdemes odafigyelni. 

 Tigris

Nagyon jó szövegek mindegyik egyszerre felvidit és ellazít. Csodálatos. 

 És végezetül egykis Copy Con pörögjön a hangulat. Jó zene halgatást és pipázást kivánok mindenkinek Respect!

1 komment

Elektronika

--=Sunazo=-- 2010.04.25. 13:59

Sziasztok igértem nektek egy ilyen cikket.

Gondolom sokatok semmit se tud az elektronikárol ezért az alapoknál kéne kezdeni. De mivel ez egy bemutató cikk ezért nem fogom nektek itt az alapokat elmondani. Persze ha érdekel titeket akkor részletesebben elkezdem eszt a cikket és a legalapabb dolgoktol elmagyarázom nektek. Na de kezdjünk is bele.

Egyik nap nézegetek egy oldalt és látok egy nagyszerű kapcsolást miszerint egy sima mezei TV távirányítóval tudjuk irányitani szerettet számítógépünket. A kapcsolást megépitettem és nagyszerüen működik egy DVD távirányitóval vezérlem a gépem igaz irni nem lehet sajnos legalábbis ebben  verzióban de tovább lesz fejlesztve. Amit ez a kicsike tud azis tulteljesit az elvárásainkon.

A szerkezet egy Girder nevű programon alapul ami a beérkezett IR (infra Vörös) jelet érzékeli dekódolja és használja.

A szerkezett amit nekünk meg kell építeni egy nagyon egyszerű kapcsolás kezdőknek akik elszántak tökéletes nakik vagy csak akik kiváncsiak.

A kapcsolás:

Nagyon egyszerű az egész egy IR detectorból egy 3,3Kohm-os ellenállásból egy 100nF (nano farát) os kondenzátroból és egy Diódábol és egy kommunikációs csatlakozóbol.

Ha már itt tartunk akk elmagyarázom mire valók ezek az alkatrészek.

A IR detector: Veszi a IR jelet a távirányítóból 3 db kivezetése van az 1. GND (Ground) földelés. 2. Vcc áramellátás. 3. OUT a jel kimenete a kommunikációs portba.

A 3,3K ohmos ellenállás: Az árram erőséget szbaályozza ez egy ugynevezett passzív alkatrész.

A 100nF-os kondenzátor: A konik ugy működnek mint az elem feltöltődnek asztán kisülnek. Léteznek más mértékegységű kondik amiket érdemes megtanulni. Pl uF (micro farát) nF (nano farát) ezeket érdemes megjegyezni.

A Dióda: A diódák müködése igen egyszerű csak egyirányba engedik folyni az áramot ugy a jele egy háromszög fölötte egy vizszintes vonal amerre a háromszög csúcsa van arra mehet az áram de visszafele már nem a vonal fele nem tud folyni az árram.

A cikk enyi lenne persze ha valaki kedvett kapott volna az utánépitéshez és megszeretné építeni az irjon egy kommentet vagy küldjön egy E-Mailt és részeltesebben videóval képpel esetlek skype-on beszélgetéssel szivesen segítek. Remélem elnyerte tetszéseteket.

 

                                                                                     Üdv: -=Sunazo=-

Szólj hozzá!

Ujra Onlinee!

--=Sunazo=-- 2010.04.25. 12:43

Hello mindenkinek. Ujra gépközelbe vagyok és jönnek az ujabbnál ujabb cikkek.

A blog mostantol nem csak vizipipáról fog szólni de legföképpen arról de szeretnék ujitani

Pl: Zenne cikk, lesz a megszokott vizipipa rovat, és a legnagyob ujitás elektronika.

Gondolom most nem hisztek a szemeteknek de legy egy elektronika cikk. Az ötlet onnan jöt hogy én elektro technikus suliba járok és az ismerőseim szeretnének többet tudni az elektronikárol. Persze nem az untató tankönyvi maszlagról mesélek majd nektek hanem praktikus látványos kapcsolásokkal foglak titeket elárasztani. De inditok egy szavazást kérlek titeket szavazzatok valameikre.

Szólj hozzá!

Password [Hack]

--=Sunazo=-- 2009.12.27. 13:00

Szasztok!

 

Mivel mostanába elégkeveset vagyok gépnél és uj dohányokat nem nagyon probáltam ki mert elösször fogyon el az ami van.Egyik nap neteztem és az msn en fura dolgokat ir ki [Comunication platform error] és körbenéztem a neten.Hát van egy file amibe megvan a c.platform de a szerzője csak pénz ellenében képes kiadni a lezárt zip file kódját.Akis...

Mindegy az a lényeg,hogy hgondolom már másnak is volt olyan hibája az msn ével mint nekem. igyhát felrakom ide nektek a zipet amibe van ez a kód.

És mellé adok egy zip és egy rar Password recoveyt ami ugye feltöri a jelszót. Ha valaki esetleg ilyen problémába keveredett volna hogy letöltött valamit és nem tudja kicsomagolni mert jelszóval van védve annak itt a megoldás.Kicsitt időigényes és gépfüggö de szerintem hatásos nekem eddig bevált :D

 A ZIP password recovery: rapidshare.com/files/326517319/zip_password_recovery_trial.exe.html

A RAR password recovery: rapidshare.com/files/326519025/RarCrack.exe.html

Magyar MSN 09 és a C.Platform: rapidshare.com/files/326520415/Messenger-2009-magyar_Comunnications_platform.zip.html

A kódott még fejti a gép de ha meglesz akkor frissitem a bejedzést és kiteszem

3 komment · 1 trackback

Al Waha - Menta & Guava

--=Sunazo=-- 2009.12.05. 02:55

 

 

 

 

 

Sziasztok a mai alany egy kicsitt furcsa keverés furcsa löttyel a tartályban.

Most éppen szívjuk a haverommal iszonyat nagy isten keverés nem is pazarlom tovább az időt vágjunk bele.

A Dohány:Erre nincs mit mondani a menta az zöld szinű molasses-el rendelkiezik a Guava meg a hagyományos barna szinében tündököl.Mind a két dohányban találtam ágacskákat de így is kellemesen csalódtam.Nedvesség mind a két dohánnynál megfelelő nincs gond vele.

Az íz: Hát ebben az a keverék kimagaslóan tündököl ISTENI bár a tartályba valami trutymót kevertünk de eszt majd leirom a végén.Az iében erősen lehet érezni a mentát és a citrusos ízt ezért iszonyatosan jó.Akinek fáj a torka vagy elvan dugulva az orr a annak ajánlom.

A füst:Gyönyörű hó fehér füst ez eddig a legjobb karika fujásra kifejezetten alkalmass!!

Eredmény:5/5 Isteni dohány keveréket kapunk 3:1 hez arányban keverjük a dohány és higyétek el így is elég erős lessz a mentol.Ez a dohány nálam nyert és a haveromnak is nagyon bejött.Próbáljátok ki!

Nos ahogy irtam van a tartályban egy kis trugyi.Leis írom a receptet!

-Jégkocka

-Citromlé

-Rumaroma

-Cukor

-Kis pálesz :D (Szilva)

Nos ha eszt összekeveritek egy kiba...ott jó alapot kaptok isteni igy pipázni própáljátok ki.

És higyétek el a kisérletezés kifizetődő dolog ;) [Fontoss!!!!! Nagyon kevés pálesz használjatok mert ha tul sok akkor becsicsentetek töle mert a légutakon megy az alkesz befele vigyázatok és jó vizipipázást. Ja és +1 info közben a Left 4 Dead 2-t toljuk ;) ]

Jó éjszakát!

A testet egy 47cm-es fehér egyiptomi vizipipával végeztem hőtartó sapka nélkül 40mm es three kings öngyuladó szénnel széntartó konzollal.

 

9 komment

Vizipipa Fan

--=Sunazo=-- 2009.12.02. 21:16

Sziasztok!

Merem nektek ajánlani a vizipipaforum.com/ ot egyszerüen csodálatos forum itt mindent megtaláltok ha kérdésetek van vagy kezdők vagytok énis sokat böngészem.

Amúgy egy kis művelődés! System of a Down!! Tudom már egyszer irtam róla egy bejedzést de az új favorite szám tölük A.D.D


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Közben Serj Tankian A SOAD volt frontembere kiadta legujabb albumát Elect of the Dead cimmel szerintem Serj elég jó szólóban is halgassátok meg!

Dohánytest hamarosan lessz.Ha minden jól megy hétvégén party ott majd gyüjtöm a tapasztalatokat és megosztom veletek. Sziasztok

Szólj hozzá!

Al Waha - Medvecukor Kicsitt máskép

--=Sunazo=-- 2009.11.28. 22:04

Bizonyára aki látogatja az oldalt olvasta a Al Waha - Medvecukros dohánytestemet.Nos aki nem nézzen utánna!Tegnap nálam voltak a haverok egy kis pokerpartyt csaptunk és, hogy jó vizipipáshoz híven nem hiányozhat az sem.Hát mivel ez a fenséges dohány volt az 1. amit kiprobáltam és ezért a top1 be van nállam és a haverok közt.Megtömtük de eszünkbe jutott hogy van jég.Na aszt azonnal a tartályba, de asztán gondoltuk rakjuknk bele tejet eddig oké de asztán ez tovább bonyolódott.Egy feles pálinkát bele!!Nah kicsit beteg kutyuléknak tünhet.De amint belekostoltunk az az érzés leirhatatlan.Krémes jéghideg füst és egy enyhe alkoholos beütés.Olyan íze volt mintha egy Karamellás alkoholos piát innék csak szívom.De eszt az érzés nem lehet leírni egyszerüen csodállatos.

Mielött irnátok hogy "tejet nem jó mert habzik és benne marad a csőben" a-a Van megoldás!! Ez nem aszt jelenti ,hogy kevés tejet bele.Énis azzal a problémával küszköttem hogy habzik de a beteg fejemmel kitaláltuk hogy a vékony cső(amin a víztartályba megy a füst)és a tartály száján lévő karcsú nyak közötti rész tömjük ki alufoliával!Elsőre nem sikerül,másodikrase,harmadikra javult de utánna ugy kitömtük,hogy a füst jött de a buborék ott maradt tiszta krémes íz egyszerüen nem győzöm hangsúlyozni.Télleg próbáljátok ki higyétek el csodálatos!!!!!!

Sziasztok

2 komment

WoW

--=Sunazo=-- 2009.11.28. 22:02

A minap akarok készíteni egy új tesztet és kellett volna hozzá kép és mit találok?Beirom a google ba hogy "Al Waha - Sárgadinnye" Erre az Al Waha dohány magyar hivatalos oldala után vagyis a google 2.nak hozza ki a blogom.És még egy hete se működik.Köszönöm mindenkinek aki látogatja az oldalt.

Szólj hozzá!

Al Waha - Kókusz

--=Sunazo=-- 2009.11.25. 22:39

Sziasztok!

A mai test alany Al Waha kókusz

 

A mai test alany Al Waha kókusz

Külső:Szerintem eléggé szép csomagolással találkozunk első ránézésre nagyon jó.Külső illata kókuszra emlékeztet de mintha valami más is lenne benne.Amint kinyitottam a dobozt erőteljesebb ilat csapja meg az orrom nem valami kellemes erős aroma szagg de szinte minden dohánynál ez van. A dohányt egy erősebb,vastagabb zacskó és egy megszokott celofán féleség őrzi.Ami meglepett és szerintem egy rossz jel az hogy a celofánon kívűl is találkoztam folyadékkal ami szerintem nem jó mert hozzáértem és tiszta kulimász lettem. A dohányban nem találtam ágakat ez jó pont. De nézzük csak meg.Tömjünk egyet!

Az íz:Ugyan érezni a kókusz ízt de nagyon halványan nem erős.Lehetne egy kicsit karakteresebb.Szerintem aki szereti a kókuszt annak megfelel.Ehez nagyon nincs mit hozzá fűzni.

A füst: Hát az első 10 percben nem volt sok füstje de asztán 15 perc környékén kezd beindulni szép hófehér összeáló füstöt kapnak a türelmesek karika fujásra nagyon alkalmas.Én 7 karikát tudtam vele fujni egy tüdővel nem is rossz.

Eredmény:5/3 Azér kap ilyen kevés pontot mert nagyon maszatol és a szagga nem valami jó.A füstel nincs gond a dobozkinézetével sincs.De a halvány íze miatt nem jó anyira egyszerüen alig érezni.De ez az én véleményem mindenki nek más izlése van.Próbáljátok ki!

Sziasztok.

A testet egy 47cm-es fehér Egyiptomi vizipipával végeztem hőtartó sapka nélkül,széntaró konzollal 40 mm es three kings öngyuladó szénnel

3 komment

Dohány keverés

--=Sunazo=-- 2009.11.24. 21:20

Sziasztok!

Most elárulom hogy lehet dohányt keverni.Persze sokan mondhatják, hogy "könnyü hiszen beledobod és kész gyujsd meg aszt ennyi" Hát elárulom nem. Sajnos van vele azért mit tenni. Akik nem értik hogy mért nem lehet igy, nos azért nem mert ha belerakod a kerámiába akkor nem ugy rakod bele hogy egykicsit oda egykicsit ide hanem ugy, hogy aljára mondjuk a 2 almás tetejére meg a sárgadinnye(nemröhög jókis dohányt kapunk)sajnós igy nem jo mert nem egyformán melegszik.

Erre a müveletre van több magoldás is  pl:

Fogod a 2db dohány bele a turmixba és kész,ezzel amúgy fel is frissitheted.

De a legjobb az ha egy jókis petrezselymes késsel átmész rajta és ugy kevered össze.

Tudom pepecs meló de higyétek el 10x jobb lessz az eredmény mintha csak simán beledobnád.

Szólj hozzá!

Al Waha -medvecukor & El Hennawy - Sárgadinnye [keverés]

--=Sunazo=-- 2009.11.24. 16:56

 

 

 

 

 

 

Nah itt az első keverés szerintem nagyon jó nézzük miért.

A Keveréseket nem fogom teljes mértékben elemezni ugye a medvecukros dohányt már elemeztem a sárgadinyéset meg szerintem mondenki ismeri az a legalapabb a két alma után.

Két szempontban fogok elemezzni 1.Az íz 2. Füst és hogy jobb külön vagy így egybe és hogy menyire jobb vagy rosszabb.

Az íz: Szerintem passzolnak. És hogy miért?? Hát azért mert teljesen kiegészitik egymást mert a medvecukornak lágy halvány édes izze van a sárgadinnyének meg kicsitt erőteljesebb krémes ízze passzolnak teljesen nagyon jó!

A Füst:ittse voltak gondok szép fehér sűrű füst karikafujásra nagyon alkalmass itt sincs gond.

Eredmény: 5/5 Szerintem egy nagyon jó dohányról van szó igy keverve is minden megfelel jó az összhatás.

Keverve vagy külön??? Hát ebbe nehéz válaszolni keverve is jó de naturan is megfelel mind kettő de szerintem egy nagyszerű ízt kapunk ha keverjük. Személy szerint én azértis nagyon szeretem a vizipipázást mert lehet kombinálni végtelen sok dohányvan mire végigszivod az összeset xD

A testetegy 47 cmes fehér egyiptomi vizipipával végeztem hőtartó sapka nélkül széntertó konzollal 40mm es three kings öngyuladó faszénnek.

1 komment

"Van aki szereti a hatalmat, és van akinek hatalma van szeretni"

--=Sunazo=-- 2009.11.22. 14:48

Szerintem mindenki ismeri eszt az idézetett aki nem annak elárulom a legjobb reggea énekes Bob Marley mondta a legendás No Women No Cry koncert végén . Nyugodj békében. Tiszteletére ma van az évforduloja ennek a számnak halgassátok meg!


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

 

Rocker vagyok ez nem titok nem az az őrűlt punk fajta hanem békés :D de nem is húzom tovább szerintem rock zenében a System of a Down a zene nagya szerintem istenien tudnak zenélni kár hogy szétváltak.Bár ugye ahogy mondtam rocker vagyok de egy jókis reggea vagy ragga muzsikátol sem ijedek meg mert ugye vizipipázáshoz jó zenne + jó társaság kell reggea stílusban Bob Marley. Szerintem ebben a stilusban Ő a király és az is lessz.Ragga stílus.Hát ez egy kevésbé ismert sílus mert hazánkban csak egy valaki műveli Copy Con na ő is nagyon tudd legyünk rá büszke halgassuk meg csak pár számát szerintem csodálatos azé komoly hogy a csávónak 5 hangja van. Csak ő énekel a számokban aszt azér hozzá teszem.

System of a Down


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Copy Con

 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Bob Marley


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Jó Zenehalgatást! :D

4 komment

El Hennawy - Capuccino

--=Sunazo=-- 2009.11.21. 20:28

Nos elérkeztünk egy nagyszerű dohányhoz de elemezzük csak.

Külső: Szerintem tökéletes a doboz kinézete csodálatus megszagolva tökéletes jelegzetes capuccino illat egyszerüen csodás eddig kiváló.

A dohány: Szépen csomagolt egy sima zacsko és egy aromaőrző a bőre. Amit meg is érdemelt kibontva meglepetés nincs benne semmi ág a nedvessége kicsit el van tulozzva de ez El Hennawy szokás. És jókis szokás szerintem kicsit maszatolós a tulzott nedveségnek köszönhetően de ez még kibirható.

Az íz: Elég krémes és könyedt kellemes nagyon jo el van találva.Esz az ízt nemis tudom ragozni egyszerüen nagyon jó.

A füst:20 perc alatt beindul és összeálló hófehér füstje van csodállatos.Karika fujásra kifejezetten alkalmas a menet végéig kitart ez a csoda!!

Eredmény:5/5 Ez az egyik legjobb dohány amit valaha kiprobáltam tökéletes összhatás egyszerüen csodálatos.Mindenkinek ajánlom Próbáljátok ki!!!

 

A Tesztet egy 47cmes fehér egyiptomi vizipipával végeztem hőtartó sapka nélkül széntartó konzollal 40mm es three kings öngyulladó szénnel.

Szólj hozzá!

Al Waha - Medvecukor

--=Sunazo=-- 2009.11.21. 19:53

Egész jókis dohány elemezzük csak.

 

Külső: Szépfekete doboz ami rögtön szemezett velem a boltba megis vettem mert jovolt az illata és a doboz is szimpatikus volt ez eddig hibátlan.

A Dohány: A nedvessége megfelelö bár igyis tiszta kulimász lettem de meik dohánynál nem?? Ágakat nem találtam benne ez jó jel.Kellemes illata volt a kibontás után is ami valjuk be igen ritka.

Az íz: Hát eléggé jo az izze bár halovány lehetne kicsitt erőteljesebb,karakteresebb de érezhető a megvecukor izze.Bár én nem nagyon szeretem a medvecukrot ezzel a dohánnyal meg vagyok elégedve keverésre szerintem alkalmas a halvány íze miatt eddig nagyon jó.

A füst: Hát itt voltak gondok de nem olyan nagyok bár a menet közepére idult csak be sajnos de utána a menet végéig kitartott sajnos halvány szürke a füst és oszló nem az  a szép összeálló de karikát nehezen sikerült fújni vele.

Eredmény: 5/4 Sajnos ez a füst rontott rajta de attol még megvagyok vele elégedve nagyon jókis dohány én majdnem leharaptam a cső végét erre azért vigyázzatok mert megtörténhet :D

 

A Tesztet 47cmes fehér egyiptomi vizipipával végeztem hőtartó sapka nélkül széntartó konzollal 40mm es three kings öngyuladó szénnel.

Címkék: medvecukor

Szólj hozzá!

Naklah - Mandarin

--=Sunazo=-- 2009.11.21. 19:31

Nah vizipipás testvéreim ha jót akartok hanyagoljátok ezt a dohányt mondom is mért.

 

Külső: Nah ezzel is vannak gondok mint egy rohadt mandarin vagyis az is van a dobozán szoval első benyomás vaccak de szaglászuk csak meg.Nolám nolám egész jókis illat csapja meg az orrom.

A dohány:A nedvessége pont jó de vizsgáljuk meg közelebről ágak tengere.Úristen egy fát apritottak bele?? Az jokis illat meg ácsabott tömény aroma szaggá egyszerüen borzalmass!! A dohányt meg csak egy sima zacsko választja el a világtól mondjuk mást nem is érdemel.

Az Íz: Nah hát aszt hittem én butus hogy mandarin az csak jó lehet de tévedtem borzalmas lábszag kapart karmolt ütött rugott mindent csinált förtelmes egy szar ez!!

A füst: Nos ez a menet vége felé indult be és nagyon vacak ez is egyszerüen szar mást nem tok mondani.

Eredmény 5/1 semmi jó nincs ebben a dohányban szénpazarlás!!! Ne probáljátok ki télleg ne nagyon szar 3x tömtem meg és mindanyiszor ilyan rossz lett.

 

A Tesztet egy 47cmes fehér egyiptomi vizipipával végeztem hőtartó sapka nélkül széntartó konzollal 40mm three kings öncsulladó szénnel.

Szólj hozzá!

Start

--=Sunazo=-- 2009.11.21. 18:55

Nos elindult ez az oldal is mindenki nézzen körül csak olyan dohányokat mutatok be amit kiprobáltam már és saját tapasztalataimat irom le nektek.A tesztek egy 47cm es egyiptomi vizipipával végesztem hőtartó sapka nélkül és 40mm three kings öngyullado szénnel.

Címkék: start

Szólj hozzá!